Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Negoiță a schimbat administratorul firmei Algorithm Rezidențial S3 a doua zi după accidentul mortal de pe șantierul de la Biblioteca Națională Octav Ganea, Inquam Photos

Negoiță a schimbat administratorul firmei Algorithm Rezidențial S3 a doua zi după accidentul mortal de pe șantierul de la Biblioteca Națională

Written by  Aug 04, 2021

Firma Algorithm Rezidențial S3, aparținând Primăriei Sectorului 3 conduse de Robert Negoiță, și-a schimbat administratorul chiar a doua zi după ce doi dintre muncitorii ei au murit pe șantierul unei lucrări ilegale din apropierea Bibliotecii Naționale a României și a Ministerului Culturii.

Centrul de Investigații Media (CIM) a publicat, miercuri, informația că muncitorii firmei lucrau la amenajarea unui nou drum de acces cu mașina către demisolul clădirii-mamut a Bibliotecii (care găzduiește li ministerul). Acest drum urma să rămână singurul, după ce, pe actuala bretea de acces, chiar pe malul Dâmboviței, primăria lui Negoiță voia să amenajeze „câteva terase”.

A doua zi după accidentul mortal de muncă de pe șantier, în 3 august, printr-o „notă privind îndreptarea erorii materiale”, document publicat chiar pe site-ul propriu, Agorithm Rezidențial S3 își schimbă administratorul.

„Dintr-o eroare materială, la art. I alin. (1) pct. 3 a fost redactat greșit, după cum urmează:

"3. Domnul Panait Radu Alin - Administrator 3",

corect fiind:

"3. Domnul Nițu Cătălin - Administrator 3", se precizează în documentul disponibil pe site-ul firmei Sectorului 3.

Modificarea nu a apucat să fie implementată și în restul site-ului, căci, la rubrica „Despre noi”, consiliul de administrație apare condus în continuare de Panait Radu Alin.

Despre Radu Alin Panait, jurnaliștii de la G4Media arată că este un tânăr de 32 de ani, fost consilier PSD, referent la Universitatea de Teatru și Film din București și fost expert în achiziții la mai multe federații sportive, însă fără experiență în construcții.

Panait a fost șeful Consiliul de administrație din 2017 până a doua zi după accidentul mortal.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Daca vrei sa ne sustii
PayPal Button
0
Shares