Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, anchetat de ANI dupa dezvaluirile Centrului de Investigatii Media SURSA FOTO: AGERPRES

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, anchetat de ANI dupa dezvaluirile Centrului de Investigatii Media

Scris de  Iun 05, 2013

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este anchetat de Agentia Nationala de Integritate pentru un posibil conflict de interese descoperit de Centrul de Investigatii Media in urma cu doua saptamani si semnalat si inspectorilor de integritate.

Inspectorii de integritate verifica modul in care o firma apartinand familiei sale, Pro Confort Windows, a ajuns sa lucreze intr-un proiect de reabilitare termica a unui bloc din Capitala, lucrare finantata exclusiv de institutia condusa de Negoita.

Centrul de Investigatii Media a scris aici despre aceasta situatie.

“Faptele sesizate de dumneavoastra sunt in atentia inspectorilor de integritate, in cadrul unui dosar care-si urmeaza cursul prevazut de lege”, au declarat pentru Centrul de Investigatii Media reprezentantii ANI.

Conform legii, in cazul in care se demonstreaza ca Negoita s-a aflat intr-un conflict de interese administrativ, ANI constata acest lucru si primarul isi poate pierde mandatul. In cazul in care inspectorii de integritate nu au suficiente probe care sa sustina acuzatia de conflict de interese, ei sesizeaza Parchetul, care incepe o ancheta pentru conflict de interese in materie penala.

Inspectorii ANI ar urma sa verifice totodata si daca Negoita poate fi acuzat de vreun fals in declaratiile de avere si de interese, nicaieri nefiind trecuta vreo colaborare a primariei conduse de el cu firma surorii sale.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

0
Shares