Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Legatura directa dintre Crin Antonescu si Virgil Magureanu

Scris de  Feb 18, 2013

Centrul de Investigatii Media va prezinta astazi legatura directa dintre liderul PNL, Crin Antonescu, si fostul sef al SRI, controversatul Virgil Magureanu. Am obtinut contractul de vanzare-cumparare prin care Crin Antonescu si sotia lui, Adina Valean, si-au cumparat in 2011 un penthouse in zona Herastrau. Din document, pe care-l publicam aici, reiese ca sotii Antonescu-Valean au cumparat aceasta proprietate direct de la sotii Virgil si Maria Magureanu. Ce-i drept, cu ocazia semnarii actelor, sotii Magureanu au fost reprezentati de fiul lor, Marian Magureanu.

Sotii Crin Antonescu si Adina Valean au platit pentru apartamentul cu cinci camere din strada Zagazului suma de 200.000 de euro, la care s-a adaugat TVA, pretul ajungand, in final, la 248.000 de euro. Dupa ce au platit un avans de 20.000 de euro plus TVA in decembrie 2010, sotii Antonescu-Valean le-au virat sotilor Magureanu, in 27 iunie 2011, cu ocazia semnarii contractului de vanzare-cumparare, peste 103.000 de euro. Restul de 120.000 de euro din aceasta tranzactie i-au fost platiti fostului sef al SRI de Unicredit Tiriac Bank, cu care sotii Antonescu-Valean au incheiat un contract de credit ipotecar in valoare egala cu restul de platit, adica 120.000 de euro.

Din conturile declarate de Crin Antonescu in anul 2011, inainte de aceasta tranzactie, au disparut peste 180.000 de euro pana in vara anului urmator, cand senatorul si-a depus o noua declaratie de avere.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

0
Shares