Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Primaria condusa de Robert Negoita lucreaza la reabilitarea termica a blocurilor cu o firma a surorii sale

Scris de  Mai 23, 2013

Primaria Sectorului 3 din Bucuresti a facut in acest an mai multe lucrari de reabilitare termica a unor blocuri. In cazul unui imobil cu doua scari si 88 de apartamente, situat pe o strada din sectorul 3, geamurile termopan au fost inlocuite de o firma ce apartine surorii primarului Robert Negoita, Marilena Negoita, casatorita Mihai.

Centrul de Investigatii Media este in posesia unor documente care atesta ca furnizorul si executantul lucrarilor de montare a usilor si ferestrelor la cel putin unul dintre proiectele de reabilitare termica din Sectorul 3, proiect finantat exclusiv de autoritatea de sector, au fost facute de firma Pro Confort Windows SRL.

Din documentele pe care le detinem si pe care le prezentam atasat reiese ca firma Pro Confort Windows a montat tamplaria si geamurile pentru spatiile comune: casa scarii, lift si ghena. Insa din declaratiile mai multor locatari din blocul respectiv -a carui adresa completa, la rugamintea beneficiarilor, nu o vom publica - si ferestrele celor 88 de locuinte au fost furnizate de aceeasi firma, pe cheltuiala primariei. Niciunul dintre locatari nu a primit insa certificat de garantie pentru lucrari de la reprezentantii companiei.

Potrivit unui alt document aflat in posesia Centrului de Investigatii Media, din echipa Pro Confort Windows care a montat tamplaria si geamurile la acest bloc au facut parte "Sava, Anghel Cristi, Ion Ionel si Madalin".

Lucrarile de reabilitare la respectivul bloc au fost finantate in totalitate de Primaria Sectorului 3, care a ales firmele cu care sa execute proiectul, fara implicarea sau consultarea beneficiarilor, proprietarii apartamentelor din imobil. Din informatiile locatarilor, care nu au putut fi insa confirmate de Centrul de Investigatii Media, lucrarile de reabilitare au fost platite din fonduri europene accesate de primaria de sector in acest scop.

Firma Pro Confort Windows SRL are sediul in Popesti Leordeni, pe Splaiul Unirii nr. 9, intr-un complex rezidential dezvoltat de fratii Negoita, Confort City.

Conform datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), 95 la suta din partile sociale ale firmei apartin Marilenei Mihai, care este si administrator, restul fiind in proprietatea Biancai Ingrid Mihai, o tanara nascuta in 1992.

Marilena Mihai administreaza si firma Pro Confort Production, care se ocupa tot cu tamplaria PVC si care, in 2010, de exemplu, a avut o cifra de afaceri de 6508037 de lei, conform datelor de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Marilena Mihai este nascuta in 27 iulie 1970, la Valenii de Munte, conform datelor oficiale de la RECOM.

Potrivit unei prezentari a primarului Robert Negoita, disponibila pe internet, acesta are o sora pe nume Marilena, nascuta in 27 iulie 1970. Familia Negoita provine din Maneciu, o comuna situata la zece kilometri de orasul Valenii de Munte.

In CV-ul sau oficial aflat pe site-ul Camerei Deputatilor, Negoita a scris ca in 1998 a infiintat firma Pro Confort si ca incepand cu anul 2004 este presedinte al Confort Group.

In urma cu cateva zile, Centrul de Investigatii Media a transmis Primariei de Sector o solicitare de prezentare a firmelor contractate de Primarie pentru reabilitarea termica a respectivului bloc. Institutia nu a raspuns insa, pana la acest moment, solicitarii noastre.

Am incercat sa-l contactam telefonic si pe primarul Robert Negoita, insa telefonul acestuia era redirectionat catre cel al unei angajate a institutiei, care ne-a transmis ca edilul este in sedinte care se succed fara pauza, astfel ca nu a putut indica un moment la care seful ei ar putea fi de gasit.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

0
Shares